Dr Samardžić
Dr Samardžić

Search

O MENI

DR KATARINA SAMARDŽIĆ

Završen Medicinski fakultet Univerziteta u Beogradu 2014. godine. 2015. godine upisana specijalizacija anesteziologije i reanimatologije, koja je završena 2019. Danas radim u KBC Zvezdara.

Paralelno sa specijalizacijom sam se edukovala prvo u polju kineske tradicionalne medicine (akupunktura), a potom i oblasti estetske i antiaging medicine kod najpriznatijih stručnjaka.

Kotinuirano se usavršavam stavljajući zdravlje I bezbednost pacijenata na prvo mesto.

Volim rad na sebi, kako na polju duševnog tako i fizičkog blagostanja. Za mene rad na sebi predstavlja odraz ljubavi prema sebi, jer smatram da ako ne volimo sebe i ne radujemo se sebi, to ne možemo ni sa drugima. Isto tako, verujem da je bitan deo rada na sebi i rad na svom fizičkom izgledu. Biti najbolja verzija sebe je ono što definitivno izaziva zadovoljstvo, samouverenost, sreću. Ali je isto tako jako bitno biti svestan činjenice da ne možemo svi biti idealnih proporcija i savršenih atributa. Ono što možemo je da radom na sebi izvučemo svoj maksimum, budemo najbolja verzija sebe, vodeći računa da na tom putu ne izgubimo svoju autentičnost.

Kvalitetne konsultacije

Bitnim delom svog posla smatram kvalitetnu konsultaciju. Šta to podrazumeva?

Detaljnu anamnezu, razgovor o tome šta pacijent tretmanima želi da postigne, čime je to nezadovoljan na svom licu, a šta je ono što realno možemo i treba da uradimo. Pacijent je taj koji izražava želju za određenom promenom, a lekar je tu da vam ukaže na to da li će određeni tretman dovesti do željenog efekta i učiniti da vaše lice izgleda lepše.

Takođe konsultacija služi da pitate sve što vas zanima, otklonite sve nedoumice ukoliko ih imate. Moja obaveza je da vam objasnim sve vezano za željeni tretman, kako benefite tako i moguće neželjene reakcije koje se ne tako često ali ipak mogu dogoditi.

Tek nakon detaljnog razgovora ukoliko ste sigurni da delimo isti pogled na estetiku, nastavljamo sa radom.

Cilj mi je zadovoljstvo pacijenata koje postižem dobrom saradnjom sa istima. Moja misija, a ujedno i najveće zadovoljstvo je da pomognem ljudima da očuvaju svoj izgled, ublaže znake starenja ali i da sačuvaju prirodne karakteristike lica. Najveći kompliment za mene su klijenti koji se vraćaju posle prvog tretmana, jer su zadovoljni postignutim i jer su osetili da u meni imaju nekog ko ih razume, ko je tu da ih vodi kroz  čitav proces i brine o njima.

Naravno,da bi rezultati bili sjajni, a mogućnost neželjenih efekata svedena na minimum, u svom radu koristim isključivo najkvalitetnije preparate, koji su prošli procenu kvaliteta, bezbednosti i efikasnosti u našoj zemlji u skladu sa međunarodno prihvaćenim standardima.

d

Pratite me na Instagram-u

Sa mojim radom detaljnije možete da se
upoznate na mom instagram profilu.
It seams that you haven't connected with your Instagram account